Asfaltsläggare Stockholm

RING OSS - 08-111 111 15

Asfaltering Stockholm

Bäst i Stockholm på att asfaltera

Vi älskar att lägga asfalt och har du tankar och idéer kring asfaltsläggning i Stockholm får du gärna kontakta oss. Att lägga asfalt själv, om du inte har någon erfarenhet, är nämligen ingen bra idé. Asfaltering i Stockholm är både ett svårt och riskfyllt arbete. Visste du till exempel att den rinnande asfalten kan uppnå 170 grader? I själva arbetsmiljön är det på sommaren ibland 50 - 60 grader i skuggan runtomkring arbetsplatsen.

Lyckligtvis har utvecklingen av asfaltering som yrke utvecklats och idag utför vi arbetet med hjälp av bra maskiner och behöver inte arbeta till stora delar med kroppen längre. Med det sagt är det, i de stora hela, fortfarande ett fysiskt ansträngande yrke.

Vad kostar asfaltering?

Vad asfalteringen slutar upp i för kostnad beror på lite olika faktorer. Delvis beror det på vilka förutsättningar som finns för förarbetet och sedan storlek på arbetet osv. Här sammanfattar vi de faktorer om påverkar priset på din asfaltering. Om du har ytterligare frågor kring priser eller dylikt är du varmt välkommen att kontakta oss, antingen via telefon eller e post.

Storlek på arbetsytan

När du får en offert av oss på arbetet kommer hela priset allt som oftast sammanfattas i ett pris per kvadratmeter. Vilken storlek det är på den ytan som ska asfalteras kommer alltså att påverka totalpriset.

Vilken kvalitet vald asfalt har

Kvaliteten på den asfalt du behöver påverkar även det slutgiltiga priset. Kvaliteten i sin tur bestäms baserat på vad din asfalt ska användas till samt vilka egenskaper du önskar på den färdiga ytan. Kommer asfalten utsättas för hög belastning? Måste den vara bullerdämpande? Sådana saker styr asfalteringen. 

Hur mycket förarbete krävs?

Kostnaden påverkas även av vilka typer av förarbeten som behöver göras. Vill du att vi utför allt förarbete? Då kommer priset öka osv. Om vår asfaltering ska blir så bra som möjligt krävs ett gediget förarbete.

Etableringskostnaden

När du asfalterar med hjälp av maskiner och personal så inkluderas även något som heter etableringskostnad. Hela den kostaden avgörs sedan både av transportavstånd samt hur många maskiner det behövs som utför arbetet.

Det kan vara skönt att veta när du ska kontakta oss att vi alltid bokar ett möte och ses på plats innan vi lämnar en offert med pris till dig. Det betyder att vi alltid gör en gedigen bedömning innan och därför minskar riskerna för att dolda avgifter och oväntade kostnader kommer att uppstå. Något som framförallt är viktigt för alla privatpersoner som söker sig till oss i Stockholm.

Krav och metoder i Stockholm för asfalt och asfaltering

Kraven på både asfalt och asfaltering är extremt höga i Sverige och Stockholm. Arbetet ska alltid ske mer eller mindre direkt vid beställning samtidigt som resultatet ska vara perfekt vad gäller jämnhet, textur, hållbarhet etc.

Innan man ens kan påbörja ett asfalteringsarbete, oavsett om det gäller för företag eller privatpersoner måste vi se till att lämplig personal finns på plats, att maskinerna fungerar och att förarbetet håller det mått som det behöver. Vi måste även ha färdigställt transportplanering och beställt rätt antal fordon.

Underlag är a och o, det är anledningen till att vi utför olika typer av förarbete över huvud taget. Det finns tydliga krav och instruktioner på hur olika underlag bör behandlas och förarbetas. Det är först när vi gått igenom det som vi kan bestämma vilken som är passande för uppdraget.

De vanligaste metoderna för asfaltering är:

  • Att vi handlägger det
  • Läggning med icke packande maskin eller redskap
  • Eller läggning med en packande maskin

Om du vill lägga asfalt på något mer omfattande som en trafikerad bilväg i Stockholm till exempel, då krävs en annan metod än för till exempel en garageuppfart. Med det sagt betyder inte det att kvaliteten på garageuppfarten är sämre för det. Passande metod används beroende på omständigheterna. Trots att en garageuppfart kanske handläggs kommer den att hålla i väldigt många år ändå.

OM OSS

Vi älskar att lägga asfalt och har du tankar och idéer kring asfaltsläggning får du gärna kontakta oss.

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Asfaltsläggare
08-111 111 15

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3347

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Asfaltsläggarestockholm.se. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga